Het remarketing proces in een andere dimensie

De remarketing van voertuigen is in een nieuwe dimensie terechtgekomen. Procesbeheersing en cashflowmanagement is van belang en is dan ook verder ontwikkeld in het ‘Remarketing Wiel’ bij de AVN Group. Alle aspecten van remarketing zijn in de afgelopen 5 jaren voor ‘het uit te besteden’ maar ook voor het ‘zelf te doen’ van de procesgangen in nieuwe IT oplossingen meegenomen. Deze kunnen met een interface aan uw systemen worden gekoppeld. Een efficiency die u gelijk verder helpt in uw remarketing proces.

Maakt u altijd de juiste keuzes in de gebruikte auto verkoop? Dat is niet eenvoudig. Keuzes zijn er namelijk voldoende; Is retail de juiste keuze of juist export? Moeten we met een gesloten biedsysteem werken of juist onze auto’s overal tegelijkertijd aanbieden?
Belangrijke keuzes, maar het gaat ook om details. De basis is vooruitzien. De weglekmomenten in het proces brengen wij helder in kaart. En daarmee voorkomen we marge verlies.

Bij Autoveiling.nl worden er wekelijks, in diverse veilingen, honderden auto’s verkocht in heel Europa. Iedere veilingvorm heeft specifieke kenmerken, welke ontwikkeld zijn op de wensen van de klanten van het veilinghuis. Na de toezegging regelt een vakkundig team de volledige afhandeling van A tot Z voor de koper en de verkoper.
Autoveiling Nederland is een Erkend Register Veilinghuis dat is opgenomen in het Register van de Federatie TMV.

Autoinspectie.nl is expert in het inspecteren en taxeren van voertuigen en rollend materieel. Een eenduidige en goede inspectie, draagt bij aan een transparant en duidelijk inspectierapport. Autoinspectie.nl zorgt voor de gehele afhandeling van uw inname. Autoinspectie.nl is met haar Erkend Register Taxateurs, ingeschreven bij Federatie TMV en de Stichting VRT, uw waarde bepalende partner.

theCarAuction sells weekly hundreds of cars trough different kind of auctions. Each auction has his own specific characteristics which are developed to our customers needs. After our joint agreement a group of professionals will arrange the complete handling from A to Z for the buyer and the seller.
theCarAuction is a licensed Registered Auction, added to the Registered Federation TMV.

GoedGeldvoormijnAuto.nl is de beste manier om uw auto te verkopen! Inspecteer uw auto zelf en ontvang dezelfde dag nog een bod op uw auto. Wilt u meer gemak, laat dan uw auto inspecteren door Autoinspectie.nl! Door de uitgebreide inspectie zijn de kenmerken van de auto nog beter inzichtelijk en ontvangt u vaak een nog beter bod.