All in one management dashboard

Met ons All in one management dashboard geven wij inzicht in uw bedrijfsvoering. Niet alleen op deelgebieden, maar wij onderscheiden ons door het samenvoegen van rapportages en cijfers vanuit uw systemen. Hiermee creëren we een totaal inzicht. Geen losse overzichten, rapportages en losse systemen die naast elkaar gelegd moeten worden, maar alles op één plek verzameld.

Met het online ‘View-In’ dashboard worden, naast dashboards, rapportages periodiek verzonden naar belanghebbenden, stakeholders en/of uw medewerkers.

Waarom

Om volledig inzicht te hebben en uw organisatie snel te kunnen sturen. Dit alles is niet op basis van achteraf ontvangen informatie, maar op basis van ‘realtime’ informatie.

De dashboards zijn flexibel in te stellen en geven daarmee inzichten die standaardrapportages niet bieden. De dashboards sluiten hierdoor perfect aan bij uw wensen en geven inzage in uw key performance indicatoren. Mocht uw onderneming groeien en uw wensen qua rapportages wijzigen, dan is het dashboard aan uw veranderde wensen aan te passen.

Praktisch

Informatie voorziening moet niet afhankelijk zijn van medewerkers. Onze oplossing is volledig geautomatiseerd en kent geen vakantie, ziekte, pensioen of vertrek naar een andere werkgever. U behoudt dus altijd uw inzichten.

Besparing

U bespaart kostbare tijd bij uw medewerkers, omdat zij zelf geen rapportages meer hoeven te maken en versturen. Bijvoorbeeld: een organisatie met 15 vestigingen heeft hiermee de afdeling Finance & Control met 2 FTE’s  kunnen verminderen.